OM

Hvem er jeg

Mit navn er Julie Andersen og jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2018 fra professionshøjskolen Absalon i Næstved. Desuden tog jeg uddannelsen som sportsmassør fra Sportskropskolen i sommeren 2013, hvor jeg senere også tog skolens overbygning som sportsterapeut i august 2014.

Jeg har siden 2017 været Medic på det dansk amerikanske fodboldhold Copenhagen Towers. Her står jeg til rådighed for spillerne med gode råd om forebyggelse og genoptræning af skader, gør dem klar til kamp og står på sidelinjen, når det hele går løs. Desuden har jeg været behandler på Team Rynkeby Øresund på turen til Paris i sommeren 2017. Det frivillige arbejde på de to hold giver mig en hel del erfaring med akutte såvel som overbelastningersskader.

Jeg har siden endt massagekursus været ude til flere events som massør til deltagerne. I 2014 stiftede jeg bekendtskab med KT Tape Danmark og blev en del af teamet, der tog ud til diverse sportsmesser og expoer, for at formidle viden om tapen og tape folk op til den kommende konkurrence. Jeg har altid været interesseret i massage og kroppen og har altid brændt for at hjælpe andre. Derfor lå det mig nært at kombinere disse områder i fysioterapien og massagen.

Klinikken

Hos Cure Body tilbyder jeg fysioterapi, træning og massage, der er målrettet den aktive krop. Den aktive krop kan være alt fra den krop, der bliver overbelastet af hverdagens gøremål, til den der skal gennemføre et maraton eller en ironman og derfor skal optimeres i forhold til restitution og skadesforebyggelse.

Målet for Cure Body er at hjælpe dig med behandling og forebyggelse af skader. Alle er forskellige og derfor møder jeg dig, der hvor du er. For at du får mest muligt ud af behandlingen, tager jeg mig god tid til det enkelte problem og kommer løbende med råd og vejledning. Jeg sender gerne øvelser til dig og du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål ift. din behandling eller øvelser. Det er vigtigt for mig, at kvaliteten af behandlingen er i top. Derfor benytter jeg kun produkter jeg kan stå inde for og som jeg mener lever op til standarderne på markedet.