Massage

Massage er manuel behandling af kroppens hud, bindevæv og muskler. Det kan være rart og afslappende eller ømt og lindrende. Massage varmer vævet op og øger blodgennemstrømningen i musklerne. Det kan ikke stå alene som behandling, men kan bl.a. være smertelindrende og et godt supplement til andre behandlingsformer. Det kan bruges til selvforkælelse, afspænding og velvære. Massagen kan bruges opvarmende, inciterende og forberede kroppen til aktivitet eller bruges nedvarmende og afspændende.

Jeg tilbyder to typer massage; velvære og fysiologisk massage. Hvilken massage du ønsker, aftaler vi når du kommer.

VELVÆREMASSAGE

Her har jeg ikke fokuserer på diverse problematikker og skader. Her er der fokus på, at det er rart for dig og du har sat tid af til at komme helt ned i gear, glemme hverdagens stress og lade tankerne flyve.

FYSIOLOGISK MASSAGE

Dette er en mere dybdegående massage og kan bruges til at få løsnet lidt op for diverse spændinger i kroppen. Jeg masserer kroppen igennem og sætter fokus på en eller to problematikker. Hvis ikke du har et specifikt problem, kan massagen også bruges som en del af din restitution, hvor dine muskler bliver varmet op og arbejdet igennem, så blodgennemstrømningen øges og affaldsstofferne bliver sendt videre i systemet.

Behandlinger

30 minutters massage

Kan bruges til at få løsnet op i lette spændinger eller lindret ømme muskler.  Hvis det er afspænding og afslapning du har brug for, hvem kan så ikke klemme en halv times selvforkælelse ind i hverdagen.

OBS! Du skal selv medbringe lagen.

Pris: Kr. 300,-

60 minutters massage

Giver tid til at gå mere i dybden med de spændte muskler eller til at tage fat på flere områder. Hvis du trænger til at gøre noget godt for dig selv og din krop, kan det være godt givet ud at bruge en hel time på selvforkælelse.

OBS! Du skal selv medbringe lagen.

Pris: Kr. 500,-