DSC_0378

Fysioterapi og træning

Har du en skade eller vil du gerne forebygge skader i din hverdag eller sport, så er fysioterapi vejen frem. Som fysioterapeut er jeg uddannet til at klarlægge forholdende omkring din skade, stille en arbejdsdiagnose og lægge en plan for behandlings- og genoptræningsforløbet. Foruden de manuelle behandlingsteknikker, vil vejledning i bl.a. ergonomi samt genoptræning være en vigtig del af den fysioterapeutiske behandling. Vil du undgå skader kan jeg på baggrund af en indledende samtale og undersøgelse vejlede dig i forbyggende tiltag og øvelser, der er tilpasset de krav du stiller til din krop gennem hverdagsaktiviteter og sport.

Massage

Massage er manuel behandling af kroppens hud, bindevæv og muskler. Det kan være rart og afslappende eller ømt og lindrende. Massage varmer vævet op og øger blodgennemstrømningen i musklerne. Det kan ikke stå alene som behandling, men kan bl.a. være smertelindrende og et godt supplement til andre behandlingsformer. Det kan bruges til selvforkælelse, afspænding og velvære. Massagen kan bruges opvarmende, inciterende og forberede kroppen til aktivitet eller bruges nedvarmende og afspændende.

 

 

KT tape

Kinesiologitape er, modsat den rigide sportstape, elastisk i dens længde. Tapen kan både bruges forebyggende og behandlende i forbindelse med skader i kroppen. Ved påføring af tapen aktiveres en neuromuskulær respons. Alt efter hvordan du lægger tapen, kan du lindre smerter, aflaste led og muskler, støtte ledbånd (ligamenter), facilitere muskler og øge drænage ift. hævelse og blodansamlinger. Fordelen ved kinesiologitape er, at den, modsat forbindinger og lign., ikke skaber bevægelsesindskrænkninger eller er til chikane. Desuden er den let at arbejde med og du kan selv lægge tapen med hjælp fra instruktionsvideoerne.

..